Jeanquet de Villeréal

Een haven van rust in de Perigord

Welkom in de Lot-et Garonne !

Ontdek onze sfeervolle vakantiehuizen, dichtbij de Bastide Royale Villeréal, ten zuiden van Bergerac, op 2 oorden :

  • Le Jeanquet - 5 huizen ( 2 à 5 personen) met gedeeld zwembad en kinderzwembad
  • La Bergerie - Vrijstaand huis ( max. 10 personen ) met privé zwembad

Een beetje geschiedenis

Le Jeanquet en de Bergerie liggen in de Perigord /Haut Agenais, op de grens van de departementen Dordogne en Lot en Garonne.

Situatie

Le Jeanquet is een verzameling landhuizen uit de XVIIIe eeuw,op 3 km afstand van Villeréal,gebouwd met witte hardstenen,een stevig romp en authentieke Perigord daken .Op een prachtig landelijk terrein van 3 hectaren, bedekken de 3 gebouwen 800m² in een U-vorm : het hoofdgebouw, le pigeonnier en een geweldig grote schuur. Gebouwd op een heuvel ,met een uitzonderlijk panorama op een groene vallei met aan de horizon het Kasteel van Biron. Alle terrassen zijn verschillend georienteerd voor de privacy en rust van iedere familie.

De behoude traditie, het comfort van de vakantiehuizen, de sfeervolle streek, en de vele sportive en culturele aktiviteiten en tevens uw aardige gastheer en vrouw zullen u een zeldzame herinnering bezorgen. Marie en Olivier wonen sinds 22 jaar ter plekke. Zij zijn tot uw beschikking voor aanradingen m.b.t. uw wensen en geven hun goede adressen.

Bezoek onze Vakantiehuizen

La Bergerie, een vrijstaand landhuis met privé zwembad, ligt op 300 m afstand van Le Jeanquet. Ook dit huis heeft een prachtig uitzicht op het landschap van Villeréal.

Ontdek de Bergerie

Olivier en Marie - Le Jeanquet de Villeréal

Uw gastheer en vrouw
Olivier en MarieNeem vakantie !

Reserveer

Wist u dat?

Wilt u een verjaardag vieren met familie of vrienden ? Le Jeanquet is een unieke plek. Wij kunnen u helpen met het organiseren van de feestmaaltijd of verschillende aktiviteiten.

Le Jeanquet kan paardrijders ontvangen tijdens hun trektocht.

Vertrek voor een week-end, dankzij de dagelijkse low-cost verbindingen (25 minuten vanaf vliegveld Bergerac) tusen Bergerac en Parijs, Groot Britannie, Belgiê en Nederland.

// open links which point outside your own site automatically var links = document.links; for (var i = 0, linksLength = links.length; i < linksLength; i++) { if (links[i].hostname != window.location.hostname) { links[i].target = '_blank'; } }