gite perigord avec piscine

Aktiviteiten

Ter plek, bij Jeanquet

De Jeanquet heeft 2 zwembaden, een van14x6 m, met platte bodem (1.50 m )met romeinse trap, en een kinderzwembad van 3x4x0.30 m.

Omgeven door 150m² tegelstrand met ligstoelen, waar u kunt genieten van het prachtig uitzicht op de natuur.

De zwembaden zijn omringd met een stenen muur en een hek, voor de veiligheid van de kinderen. Het is open 24 uur/ 24 …

Profiteer van een nachtbad onder de sterrenhemel !

In de tuin met bomen zijn er glijbanen, schommels, zandbak voor de kinderen en tafeltennis en jeux de boules voor de groteren.

Binnenhuis spelletjes zijn beschikbaar op aanvraag.

U kunt ook onze paarden Pépita en Cerise bezoeken. En u maakt ongetwijfeld kennis met onze 4 poezen : Belle, Bali, Moony en Panaï.

De dichts bijzijnde wandelroute is op slechts 300m afstand en u kunt via deze route te voet naar Villeréal: “la Boucle de la Bastide royale”.

En voor de smaakpapillen, Didier onze buurman en bijenhouder wilt u met plezier zijn bijenkorven laten zien en de honing laten proeven, die ook te koop is. En, een bevriende wijnboer, verkoopt via ons zijn Bergerac wijn :rode, rosé,droge witte en zoete wiite.

In de omgeving

Onze streek is mooi en rijk aan sportieve, culturele, toeristische of culinaire ontdekkingen, daarom bieden wij hier een klein overzicht.// open links which point outside your own site automatically var links = document.links; for (var i = 0, linksLength = links.length; i < linksLength; i++) { if (links[i].hostname != window.location.hostname) { links[i].target = '_blank'; } }